Hâlâ aynı menzile gitmiyorlar mı?

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ içindeki "abisi" olduğu tespit edilen eski Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu çalışanı Ş.S....

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ içindeki "abisi" olduğu tespit edilen eski Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu çalışanı Ş.S. gözaltına alındı. ByLock kullanıcısı olan Ş.S.'nin, saldırgan Altıntaş'ın radikalleşmesini sağladığı, örgütün talimatlarını ona ilettiği, faaliyetlerini organize ettiği ve yazışmalarını sildiği üzerinde duruluyor.

***

Türkiye ile Rusya'nın arasının açılmasında FETÖ'nün hiçbir çıkarı yoktu! Aksine zararı olurdu. O halde arka planda Türkiye ile Rusya'yı birbirine düşürerek, iki önemli gücü de zayıflatmak isteyen bir oyun kurucu vardı. Oyun kurucu, ABD merkezlidir.

Hatay sınırında Rus uçağının düşürülmesi için de "FETÖ'nün işidir" denildi de FETÖ kimin işidir? ABD, bu kumpası, başka ülkelerin istihbarat servisleriyle birlikte kurmuş olabilir. Zira Türkiye ile Rusya'yı geçmişte birbirine düşman eden İngiltere idi. Şimdi ise bu düşmanlıktan en çok faydalanacak ülke, ABD'nin ileri karakolu İsrail'dir.

***

Putin'in Akkuyu Nükleer Santrali inşaatının temelini atmak ve Suriye konusunu görüşmek üzere Türkiye'ye gelmesi, Erdoğan ve Ruhani ile el ele fotoğraf vermesi üzerine, Rusya'daki Kanal Bir sunucusu Kirill Keimyonov, "Önce İngiltere, sonra Almanya ve ardından da NATO patronu ABD, Türkiye ve Rusya'nın düşman olmasını istedi. Ama şimdi, tarihte ilk defa Türkiye bizim dostumuz ve bölgede anahtar partnerimiz." dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 882 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar