Güleriz Trump'ın ağlanacak haline!

ABD Başkanı Trump BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında "İki yıldan kısa bir sürede yönetimim, ülkemizin tarihindeki hemen hemen tüm yönetimlerden daha çok şey başardı" deyince salondaki dünya liderleri hep...

ABD Başkanı Trump BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında "İki yıldan kısa bir sürede yönetimim, ülkemizin tarihindeki hemen hemen tüm yönetimlerden daha çok şey başardı" deyince salondaki dünya liderleri hep birlikte gülmeye başladı.

Amerikan tarihinde yapılanlar ortada! İki yıldır yapılanları da bütün dünya görüyor... Dolayısıyla böyle bir söze gülünür elbette.

Gülünür de sözü söyleyen kişi, 700 milyar dolar bütçesi olan bir orduyu yönetiyor ve nükleer silahların şifresini de çantasında taşıyorsa iş değişir.

***

Guardian'dan Michael H Fuchs, "Evet Trump'ın sözleri komiktir ama eğer gülmeseydik ağlardık" diye yazdı.

Hani "Güleriz ağlanacak halimize" der gibi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 883 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar