Gerginlik stratejisi kime zarar verir?

İYİ Parti'nin Bağcılar'daki standına saldırı düzenlenmesi, biri ağır sekiz kişinin yaralanması olayından sonra "provokasyon" kelimesi sık kullanılır oldu.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener...

İYİ Parti'nin Bağcılar'daki standına saldırı düzenlenmesi, biri ağır sekiz kişinin yaralanması olayından sonra "provokasyon" kelimesi sık kullanılır oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'daki programını erteleyerek, İstanbul'a geldi ve yaralıları ziyaret etti.

Akşener, "Biz gerilimin yanında değiliz, barışın kardeşliğin yanındayız." dedi ama iktidar kanadı, gerginlik politikalarına devam ediyor.

***

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, saldırıdan dolayı MHP'nin suçlanmasına sert tepki göstererek "İstanbul'da meydana gelen saldırı düpedüz provokasyondur. Bu bir tezgahtır." dedi ve "İpi göğüsleyemeyeceklerini anlayanlar daha başından çamur atmaya başlamıştır." ifadelerini kullandı.

Yalçın, provokasyonlar olabileceğine daha önce de dikkat çektiklerini belirtti!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 882 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar