Fotoğraf hilesiyle "Kurucu Liderlik!"

Yunanistan Başbakanı Çipras'ın Saray'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile yaptığı görüşme, arka planda, duvarda bulunan siyah beyaz Tayyip Erdoğan portresi üzerinden tartışma konusu oldu. Ben de...

Yunanistan Başbakanı Çipras'ın Saray'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile yaptığı görüşme, arka planda, duvarda bulunan siyah beyaz Tayyip Erdoğan portresi üzerinden tartışma konusu oldu. Ben de ziyaret sırasında Anadolu Ajansı'nın çekip geçtiği fotoğrafları kaydetmiş ve yazı zamanı geçtiği için konuyu incelemeyi bugüne bırakmıştım.

Twitter'da H. Hakkı Kahveci'nin mesajını gördüm. Kahveci'nin dikkatini de Erdoğan fotoğrafının siyah beyaz oluşu ve Atatürk'ün fotoğraflarına benzetilmiş olması çekmiş.

Yine Ümit Özdağ da görüşmenin fotoğrafını paylaşmış ve eleştirmiş ama Fuat Oktay'ın makamından, odanın daha geniş fotoğrafı gönderilmiş. Çalışma masasının arkasında Atatürk'ün siyah-beyaz fotoğrafı da görülüyor. Oturma grubunun arkasında da Tayyip Erdoğan fotoğrafı bulunuyor!

***

Tabii, Erdoğan, bu fotoğrafı kendi çalışma masasının veya oturma grubunun arkasına assa yakışık almazdı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un odalarında ise bulunabilir! Büyük ihtimalle sarayın diğer odalarında da aynı fotoğraf var!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar