"FETÖ'nün üst aklı" kim?

AKP temsilcileri, işi büyüttü, bu defa "FETÖ üst aklı" ifadesini kullanmaya başladı.Meselâ Binali Yıldırım, "Son günlerde ekonomimiz üzerinde ortaya atılan şayialar, yalanlar, senaryolar hep bu FETÖ üst...

AKP temsilcileri, işi büyüttü, bu defa "FETÖ üst aklı" ifadesini kullanmaya başladı.

Meselâ Binali Yıldırım, "Son günlerde ekonomimiz üzerinde ortaya atılan şayialar, yalanlar, senaryolar hep bu FETÖ üst aklının yurt dışındaki planlarıdır, kurgularıdır. Oynadıkları kirli oyunlarla bu milleti geçmişte de dize getiremediler, bundan sonra da asla bunu başaramayacaklar." dedi.

Yıldırım, "Cumhur İttifakı Pensilvanya'dan, Kandil'den işaret almaz, işareti sadece milletten alır." diye konuştu

Ahmet Aydın da "Muhalefet, sistemi kilitlemek, cumhurbaşkanını çalıştırmamak için FETÖ aklıyla hareket edip, üst akılla beraber yine bir başka operasyonun içerisinde. Halkımız bu operasyonlara gelmeyecek. Halkımız neyin ne olduğunu, kimin eli kimin cebinde, kim millet için siyaset yapıyor, bunları çok iyi biliyor." dedi.

***

Dikkat ederseniz, Binali Bey, "FETÖ üst aklı" diyor, Ahmet Aydın ise "FETÖ aklı"yla "üst akıl"ı birbirinden ayırıyor. Yani aralarında kavram birliği yok. Çünkü ne söyleyeceklerini şaşırmış durumdalar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 882 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar