"Erdoğan'ın arkasında saf tutan generaller" ve orduyu terhis yasası!

Akit gazetesi haber müdürü Murat Alan, Akit TV'de yayınlanan "Ters Kutuplar" adlı programda "O hizaya gelmeyen apoletli generalleriniz... Hepsi Erdoğan'ın arkasında saf tutuyor. Oynaya oynaya eşşek gibi saf tutacaklar. Bu ülkede demokrasi varsa bunu AK Parti iktidarı oturttu" diye konuştu.

Aradan epey zaman geçti. Muhataplardan bir cevap gelmedi!

Şimdiki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı iken Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak ile birlikte Gaziantep'te yaralı askerleri ziyaret sırasında, Atatürk ve Afet İnan ile ilgili hayali kurgular yapmış olan Akit yazarı Mehtap Yılmaz'ı da hastanede ziyaret etmişti! Akar ayrıca Ankara'da, Atatürk dönemini Firavunların dönemleri ile bir tutan Nuri Pakdil'i MİT Başkanı Hakan Fidan ile birlikte ziyaret etmişti.

Şimdi de Hulusi Akar, Murat Alan'ı ziyaret ederse şaşırmam!

***

15 Temmuz 2016'daki FETÖ darbe girişimi sonrası başlayan Türk subayını aşağılama kampanyası, seyirci kalınırsa, ordu tamamen bitirilene kadar devam eder! Çünkü proje budur!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar