Ekrem İmamoğlu; "Atatürk'ün evladı" olmaya devam ederse...

Eskiden köylere mektuplar, ilçe merkezinde oturan tanınmış bir kişinin adı belirtilerek "eliyle" diye yazılırdı. Meselâ "Arslan Bulut eliyle" gibi...

23 Haziran seçiminden önce ise İmralı'da yatan terör örgütünün başı Abdullah Öcalan, seçime müdahil edilerek, "Ali Kemal Özcan eliyle" mektup gönderdi. Ancak görüşmeyi sağlayan, devlet görevlileri idi! Kısacası Öcalan'ın yazdığı mektup, "devlet eliyle" bütün HDP'li seçmenlere gönderilmiş oldu!

***

6 Mayıs'ta Twitter'da "İki gün önce bana gelen duyum, YSK'nın İstanbul seçimlerinin yeniden yapılması kararı alacağı, HDP ile Demirtaş'ın serbest bırakılması, Abdullah Öcalan'ın ev hapsine çıkarılması gibi konularda pazarlık yapıldığı, böylece HDP oylarının AKP lehine döneceği yönündeydi. Doğru çıktı." diye bir mesaj yayınlamıştım.

"Neresi doğru çıktı?" diye soranlar olmuştu. Bu, teyit edilmeye muhtaç bir duyumdu ve AKP'nin içinden geliyordu. İlk olarak seçimlerin iptal edilmesi doğru çıktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar