Darbe, kriz ve şarbondan kim sorumlu?

Halk arasında, "Darbeyle, ekonomik krizle yapamadıklarını hastalık yayarak yapmaya çalışıyorlar" şeklinde bir söz yayılıyor! Kimse, hastalıklı olduğunu bile bile Brezilya'dan sığır ithal edenleri...

Halk arasında, "Darbeyle, ekonomik krizle yapamadıklarını hastalık yayarak yapmaya çalışıyorlar" şeklinde bir söz yayılıyor! Kimse, hastalıklı olduğunu bile bile Brezilya'dan sığır ithal edenleri, Mersin limanında gereken kontrolleri yaptırmayanları sorgulamıyor!

Gerçi, "Kırım Kongo kenesi" gibi biyolojik savaş silahları da Türkiye'ye bırakılmıştır! Etkisi hâlâ devam ediyor.

Kenan Tüfekçi, İnegöl'de ceviz bahçesine mini paraşütle böcek atıldığı iddiasıyla ilgili bir haber gönderdi. Daha önce de Bursa'da kestane ağaçlarını İtalya'dan gemilerle gelen arıların kuruttuğuna ve Kocaeli Akyazı ilçesinde fındık bahçelerini Amerikan beyaz kelebeğinin sardığına dair haberleri paylaşmıştı.

Eğer bu bir biyolojik savaşsa, sorumluları şarbonlu sığırları ithal edenler, Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı değil midir?

***

İktidar ve vatandaş sorumluluğu dış güçlere atınca sorunlar ortadan kalkıyor mu? Mustafa Temizer tam da bu konuyla ilgili uzun bir yazı gönderdi. Giriş bölümünde, Batı'nın Türkiye ve İslam âlemi üzerinde tarih boyunca emelleri olduğunu anlattıktan sonra şöyle diyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.561 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.096 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 883 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 885 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar