"Dalavereciler" çetesi!

Ankara'da, çaldıkları otomobillerle iş yerlerinden hırsızlık yapan ve kendilerine "Dalavereciler" adı veren çete üyeleri, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Çetenin, her soygun için bir araç çaldığı ve soygundan sonra aracı terk ederek izini kaybettirdiği, çaldıkları malzemeleri ise "ikinci el alım satım" adı altında iş yapan ve akrabaları olan iki kişiye değerinin altında sattıkları anlaşıldı.

Adliyeye sevk edilen "Ayyaş" lakaplı çete lideri ile birlikte 3 kişi tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

***

Diyeceksiniz ki böyle bir haberle giriş yaparak nereye varmak istiyorsun?

Adamlar, yaptıkları işin, masum insanlar aleyhine dalavere çevirmek olduğunun bilincindeler ki kendilerine bu ismi yakıştırmışlar. Yine de her soygun öncesi bir araç çalarak, o aracı soygundan sonra terk etmek dalaveresini tutturamadılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar