"Bütün dünya aptal da bir tek siz mi akıllısınız?"

Sanki aşılar test edilmiş, faydası ortaya çıkmış, yan etkilerinin kabul edilebilir düzeyde olduğu tespit edilmiş gibi Türkiye'de bütün medyada, "Hükümet, neden aşı şirketleri ile gereken...

Sanki aşılar test edilmiş, faydası ortaya çıkmış, yan etkilerinin kabul edilebilir düzeyde olduğu tespit edilmiş gibi Türkiye'de bütün medyada, "Hükümet, neden aşı şirketleri ile gereken anlaşmaları yapmadı?" gibi tartışmalar yapılıyor!

ABD'de Jackson Laboratuvarı Enstitüsü'nde baş araştırmacı olarak görev yapan Prof. Dr. Derya Unutmaz, Halk TV'de canlı yayına katılarak, "ABD ve Avrupa aşılarına güvenin" mesajı verdi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fehmi Tabak ise "Ben Çin aşısından olacağım. Güvenmesem olmazdım" dedi.

Prof. Dr. Fehmi Tabak, "Her iki aşının Faz 3 çalışmalarına biz de dahil olduk ve çok titizlikle sürüyor." diye bilgi verdi!

Yani bütün aşılarda "Faz 3 çalışmaları" denilen insan üzerinde deneyler daha çok yeni ve sınırlı sayıda… Bu durumda aşıların güvenilir olduğunu söylemek bilimsel olarak mümkün değildir!

Üstelik İtalyan Dr. Stefano Montanari'nin "Hızla mutasyona uğrayan, antikor oluşturmayan korona virüse karşı aşı hiçbir işe yaramaz. Korona virüse karşı aşı diye tutturmaları tam bir küresel sahtekârlık. Kış aylarında yapılan soğuk algınlığı aşıları da sahtekârlık. Korona virüse karşı yapmamız gereken, bağışıklık sistemimizi güçlendirmemizdir" görüşüne kimse cevap veremezken…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar