Atatürk'e neden saldırıyorlar?

Atatürk, Cumhuriyet'in de Türk Milleti'nin de kök hücrelerinden biridir. Türk Milleti'ne karakterini veren niteliklere sahip, bu itibarla bütün özelliklerini milletinin genetik birikiminden alan, bu sayede milletini sırtında taşıyabilen bir adamdır.

Ne demek istediğimi doğru anlatabilmek için kök hücre hakkında özet bilgi vereyim... 

"İnsan vücudunda, pek çok farklı göreve sahip hücre tipleri bulunur. Kök hücreler ise vücutta tüm doku ve organların yapısını oluşturan hücrelerdir. Organizma içinde yer alan tüm hücrelere dönüşebilen ve ana hücre olarak tanımlanan kök hücreler, vücutta ihtiyaç duyulan her bölgede yer alır. Böylece hastalanan veya hasarlanan tüm doku ve organların yenilenmesinde rol oynar. İhtiyaç duyulan hücre tipine dönüşerek; hastalık, yaralanma gibi sebeplerle oluşan organ ve doku hasarı ya da kaybını onarır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar