Asker eşleri, niçin ağlar?

Biri aktif siyasetle uğraşan, diğeri belediye başkan yardımcısı görevinde bulunan iki vatandaşın ortaya koyduğu davranış modeli, üniversitelerin sosyoloji ve psikoloji bölümlerinde araştırılması ve incelenmesi gerekecek derecede vahimdir.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, İYİ Partili İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı eleştirirken "Asker karısı gibi ağlıyor" dedi.

Açıklama herkesin yüzünde acı bir gülümsemeye sebep oldu ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da, Pehlivan'ın halkı ve toplumun farklı kesimlerini rahatsız eden sözleri nedeniyle il başkanlığı görevinden alındığını bildirdi.

İnanılır gibi değil... Milliyetçi bir partinin il başkanlığını yapan bir siyaset adamı, siyasi rakibini eleştirirken "asker karısı gibi ağlıyor" diyebildiğine göre ömründe birçok defa ağlayan asker eşi görmüş olmalı… Asker eşi niçin ağlar? Asker anası niçin ağlar?

Mızıka çalındı düğün mü sandın

Al yeşil bayrağı gelin mi sandın

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar