ABD ve Rusya ile mutabakat kime hizmet ediyor?

Anadolu Ajansı "Trump yönetimi İsrail ne istediyse yaptı" başlıklı bir haber yayınladı. Haberde, "Kudüs'ün tamamını 'İsrail'in başkenti' olarak tanıyan Trump yönetimi, şimdi de işgal altındaki...

Anadolu Ajansı "Trump yönetimi İsrail ne istediyse yaptı" başlıklı bir haber yayınladı. Haberde, "Kudüs'ün tamamını 'İsrail'in başkenti' olarak tanıyan Trump yönetimi, şimdi de işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini artık yasa dışı olarak görmediklerini duyurdu." denildi.

İsrail ise bizzat Netanyahu'nun ağzından Ürdün vadisine göz diktiğini açıkladı. Suriye'nin başkenti Şam'a da hava saldırısı düzenlediler.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail'in Filistin'de yıllardır haksız politikalara imza attığını belirterek, "ABD, Rusya ve Çin tarafından da İsrail'in zulmüne ses çıkarılmaması"nı eleştirdi.

ABD, Rusya ve Çin'in sessiz kalarak İsrail zulmüne destek vermesinin sebebi nedir? Bu sorunun cevabı verilmezse zulüm, Büyük İsrail devleti kurulana kadar devam eder! Sadece Filistin'de değil, Irak'ta, Suriye'de, Ürdün'de, İran'da, Mısır'da ve Türkiye'de kaos ortamı oluşturmak için kurulan örgütler, Büyük İsrail hedefi uğruna çalışmaya devam eder.

***

Konuyu sağlığında Necmettin Erbakan dile getirirdi. 2003 yılı Şubat ayında bizzat kendisinden dinlemiştim. Erbakan, Hıristiyan aleminin İsrail'in işgal politikalarına neden destek verdiğini, anlatırken şöyle demişti:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar