"Başarısızlığa programlanmış bir darbe girişimi!"

Ankara'da devam eden Akıncı Üssü Davası'nda gizli tanık olduğu dönemde "Kuzgun" kod adı verilen eski Tuğamiral Halil İbrahim Yıldız açık kimliğiyle tanık olarak dinlendi.Odatv'nin haberine göre...

Ankara'da devam eden Akıncı Üssü Davası'nda gizli tanık olduğu dönemde "Kuzgun" kod adı verilen eski Tuğamiral Halil İbrahim Yıldız açık kimliğiyle tanık olarak dinlendi.

Odatv'nin haberine göre Yıldız, bir sanığın, "Darbe planlaması yapmadınız mı, artılarını eksilerini konuşmadınız mı? Siz amiralsiniz, bunu nasıl sormadınız? Bu darbe başarısızlığa mı endekslenmişti?" şeklindeki sorusuna şu karşılığı verdi:

"Darbe planlamasına tanık olmadım. Bana verilen görevi aldım, ayrıldım. Şimdi kendi kendime sorduğumda evet diyorum, ama o zaman için hayır."

Şimdi tanık da sizin sanık da! 

İsterseniz sorgulamaya şöyle yardımcı olayım; darbe başarısızlığa programlanmışsa, bu kurgu sadece Türkiye'nin rejimini değiştirmek için mi yapıldı?

Antisemitizm mi antitürkçülük mü?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar