Anladık; Türk değilsiniz, doğru da değilsiniz!

"Türkiye'yi kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir." Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli, Atatürk'ün bu tanımıdır. Atatürk, devleti bu tanım üzerinde kurmasaydı, başarılı olamazdı. Zira ulus devletler...

"Türkiye'yi kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir." Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli, Atatürk'ün bu tanımıdır. Atatürk, devleti bu tanım üzerinde kurmasaydı, başarılı olamazdı. Zira ulus devletler çağı çoktan başlamıştı ve Türkiye'nin başka çıkış yolu yoktu.

ABD ve Batı Avrupa merkezli kuruluşlar, Türkiye'ye her zaman etnik temelde bir devlet yapısını önermiştir.

1896 tarihinde Amerikan Kongresi'nin aldığı gizli kararda Türkiye'nin Hristiyan eyaletlere bölünmesi ve her eyaletin başına bir Hristiyan ülkeden yönetici atanması öngörülüyordu.

Bunun için de 2006 yılında Wall Street Journal gazetesinde uydurma verilerle Anadolu'da Türklük oranını dahi tartışmaya açabilmişler, buna Türkiye'deki üniversitelerden ve basından da destekçiler bulabilmişlerdir. Karen Fogg ise AB adına iş birlikçi gazetecilere, "Türk tarihinin hakkından gelmek lâzım" diyebilmiştir.

***

AKP'nin kuruluş felsefesi ise "yerel yönetimlere özerklik vermek", etnik temelde bir devleti millet değil ümmet esasına göre kurmaktır. İnanmayanlar parti program ve tüzüğünü okusun! Zaten parti programı haline getirilen gizli belge de ABD'den bir lobi şirketi üzerinden gönderilmiştir! Bu bilgiyi belgeli olarak 26 Temmuz 2001 tarihinde yayınladım. 17 yılda belki bin defa tekrar ettim, kimse reddedemedi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar