Akşener'in 19 Mayıs koşusu!

Ege Üniversitesi'nde akciğer kanserini nefesle teşhis edebilen bir sistem geliştirildi."Millî Biyomedikal Cihaz Projesi" Koordinatörü Doç. Dr. Levent Pelit, teşhis için hastadan biyopsi yoluyla doku almanın hastalığı daha...

Ege Üniversitesi'nde akciğer kanserini nefesle teşhis edebilen bir sistem geliştirildi.

"Millî Biyomedikal Cihaz Projesi" Koordinatörü Doç. Dr. Levent Pelit, teşhis için hastadan biyopsi yoluyla doku almanın hastalığı daha da kötüleştirebildiğini anlatarak, "Biz ise uçucu organik bileşiklere bakarak hasta mı değil mi diye bir ön tanı yapmak istiyoruz. Yaptığımız ilk uygulamaların sonuçları umut vaat edecek düzeyde." dedi.

Yakın gelecekte insanların niyetini okuyan cihazlar da geliştirilecek. Belki o zaman günlük hayatta veya devlet yönetimindeki çok yüzlülük sona erebilir!

Evet, politika, "çok yüzlülük" demektir ama bu kavram Yunancadır. Türk kültüründe çok yüzlülük övünülecek bir durum değildir! Türk kültüründe sözünün eri veya kadını olmak geçerlidir.

***

İktidar, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması anlamına gelen büyükelçilik binasını bu şehre taşımak kararını uygulamasının ardından İstanbul'da miting yaptı! Yandaşlar bile "iktidar miting yapar mı?" diye soruyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar