Türkiye içeriden ele geçirilmiştir!

Bakınız Makyavel ne demiş Türkler hakkında:-Türkleri dışarıdan işgal etmeye kalkmayın, yenemezsiniz. Amma bir kere içeriden ele geçirdiniz mi herşeyi kabul ettirebilirsiniz!Prof. Dr. Mustafa Erkal, mevcut durumu ve...

Bakınız Makyavel ne demiş Türkler hakkında:

-Türkleri dışarıdan işgal etmeye kalkmayın, yenemezsiniz. Amma bir kere içeriden ele geçirdiniz mi herşeyi kabul ettirebilirsiniz!

Prof. Dr. Mustafa Erkal, mevcut durumu ve özellikle iç tehditleri anlatırken, "Türkiye, küresel güçler ve çevre ülkelerden kaynaklanan dış tehditlerle karşı karşıyadır. İçeride ise cumhuriyete ve rejime karşı ırkçı-bölücü, radikal dinci, aşırı sol terörcü, batıcı-teslimiyetçi tehdit unsurları vardır. TÜSİAD raporu, Türkiye'nin devlet şeklini değiştirmek için bir başlangıçtır. TÜSİAD, yeni azınlıklar oluşturma peşindedir. Mozaik ve çok kültürlülük iddialarının hedefi, Anadolu'dan Türk damgasını silmektir. Türkiye'nin asıl sorunu iç ihanettir" diyordu.

***

Kemal Derviş, "Benim gönlümdeki, Türk parası yerine EURO'nun kullanılmasıdır" diyor. Ahmet Necdet Sezer, egemenlik paylaşımı da dahil olmak üzere birçok düzenlemenin gözden geçirileceğini söylüyordu.

İstanbul Barosu, Alman Heinrich Böll Vakfı ve İngiltere Başkonsolosluğu'nun katkılarıyla, İstanbul'da azınlık hakları sempozyumu düzenliyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar