Yüzlerine tükürüyoruz, “Oh yarabbi şükür” diyorlar!

Önceki gün Milli Gazete’nin manşeti, TCDD’ye ait bir vagonda çekilen reklam filminin, LGBT destekçileri tarafından propaganda aracı kullanılmasına yönelikti..Aynı gün biz belirtmiştik: TCDD’ye güveniyoruz.....

Önceki gün Milli Gazete’nin manşeti, TCDD’ye ait bir vagonda çekilen reklam filminin, LGBT destekçileri tarafından propaganda aracı kullanılmasına yönelikti..

Aynı gün biz belirtmiştik: TCDD’ye güveniyoruz.. Bu konuda soruşturma açacaktır. Konunun üstü örtülmeyecek, resmi makamlar da açıklama yapacaklardır..

Hatta daha fazlasını söyledik:

Milli Gazete’nin arzu ettiği üzere, bu ülkede Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olsaydı, TCDD’nin yeni atanacak yöneticileri, “Bu reklam filminden gurur duyuyoruz” açıklaması yapacaklardır..

Milli Gazete ve Saadet Partisi, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapamadıkları için, LGBT’lilerin TCDD vagonunu kullanmaları ile ilgili sert açıklama, bizi yanıltmadı, resmi makamlardan geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 0 Okunma Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.305 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.738 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.473 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 980 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar