Yokuş, cevap ver.. İşi yokuşa sürme!

Eleştirdiğimiz isimlerin, açıklama yapmaları halinde, o açıklamayı yayınlamamak, gizlemek, hatta “Git mahkemeye” edası ile tavır almak, bize yakışmaz.. Samimiyetimize...

Eleştirdiğimiz isimlerin, açıklama yapmaları halinde, o açıklamayı yayınlamamak, gizlemek, hatta “Git mahkemeye” edası ile tavır almak, bize yakışmaz..

Samimiyetimize yakışmaz..

Dürüstlüğümüze yakışmaz..

Her ne kadar..

Açıklama yapma hakkı, hakaret etmeyi gerektirmiyorsa da..

Aşağıda yayınlayacağım açıklamanın birçok yerinde hakaret ifadeleri var ise de..

Biz prensibimizi bozmayalım..

Onların cevabını verelim..

Sonrasında da, karşı cevaplarımızı sunarız..

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’tan gelen açıklama, şöyle:

“Sn. A.İhsan KARAHASANOĞLU

Akit Yazarı

29.01.2019 tarihli Akit Gazetesi’nde kaleme aldığınız ‘HDP’nin Desteği Hem Kürtlere, Hem Milliyetçilere İhanettir’ başlıklı yazınızın içinde benim ismimi geçirdiğiniz için bu açıklamayı gönderme gereği duydum.

Sayın yazar, sizi hiçbir zaman takip etmemiş bir kişiyim. Bundan sonra da takip edeceğimi zannetmiyorum. Çünkü yukarıdaki başlıklı yazınızın tamamını bile okuyamadım. Baştan aşağı yalan, dolan ve iftira dolu. Aynı siyasi iktidar sahiplerinin kullandığı dili kullanıyorsunuz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 5.631 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.400 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.866 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.033 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar