Yangıın vaaar, gelsin İngiliz edebiyatı uzmanı söndürsün!

1994’te Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğunda.. İtfaiye müdürü Abdurrahman Kılıç idi.. Epeyi bir süksesi de vardı.

Birkaç ay sonra, Tayyip Erdoğan, Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Doç. Muhittin Soğukoğlu’nu, o makama atadı.

Kızılca kıyamet koptu..

Abdurrahman Kılıç gibi deneyimli birisi nasıl görevden alınır da, yerine bir başkası atanırdı?..

Atanan bilim adamı bir isim olduğu halde..

Aylarca hedef tahtasına oturtturuldu..

Dün itibari ile İtfaiye Daire Başkanlığı’nda yine bir değişiklik oldu..

Yeni başkan Ekrem İmamoğlu, partisinin Bayrampaşa İlçe Başkanı’nı İtfaiye Daire Başkanı yaptı..

Biraz kaba mı oldu?

Bayrampaşa İlçe Başkanlığı dışında, İtfaiye Daire Başkanlığı koltuğuna oturan, CHP jargonu ile sözümona “liyakat sahibi” Remzi Albayrak isimli muhteremin başka özelliklerini de öğrenmek mi istiyorsunuz?

“Yandaş dönemi bitiyor” diye sevinen, bizim mahallenin şapşal isimlerine örnek vermiş olayım, bakın nasıl liyakat sahibi bir isim, itfaiye gibi çok önemli bir uzmanlık isteyen görev alanının birinci ismi olmuş:

“Remzi Albayrak, (..) Kuleli Askeri Lisesi’ni ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nı bitirdi.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uyuşturucu satıcısının avukatından ne bekliyordunuz? 18 Mayıs 2024 | 27 Okunma Yumuşamanın neticesi; ceza ancak bu kadar oldu! 17 Mayıs 2024 | 3.430 Okunma 28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 5.894 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.111 Okunma Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız! 14 Mayıs 2024 | 1.463 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar