Unutana unutturana aldığı nefes haram olsun!

İddia şu idi:“Belediyede büyük bir israf var!” İddia şu idi:“Belediyede büyük yolsuzluklar var!”

İddia şu idi:

“Vakit yetmedi.. Ne yapacaktım biliyor musunuz? Sadece özel kaleme ait araçları Yenikapı’daki büyük alana dizecektim. Medyayı da çağıracaktım. ‘İşte benim arabalarım’ diyecektim. Modelleri ile tüm bilgileriyle gösterecektim. Bir genel sekreterin 3 arabası olur mu? Yazlık, kışlık, baharlık... Bakın bu israf.”

İddia şu idi:

“Biz 17 günde suya indirimi, akbile indirimi gerçekleştirdik. Tekrar seçilirsek, bakın daha neler yapacağız. Dar gelirliye ekmek, süt bedava.”

Haydi taahhütü bire bir kendi ağızlarından verip, mealen aktarım sırasında çarpıtma yapma ihtimalini sıfırlayalım: 

“Hiç geliri olmayan ya da açlık sınırı altında gelirle yaşamaya mahkum edilen her aile Halk-Ekmek ve Halk-Süt satış noktalarından ihtiyacına göre ücretsiz ekmek, süt alabilecek. Ücretsiz damacana suyu alacak.”

Bu vaadler yapıldı mı?

Yapıldı!

Daha başka vaadler de vardı..

İddialar ve o iddialar eşliğinde verilen sözler böyle böyle gidiyordu..

CHP adayı, 807 bin oy farkı ile başkan seçildiğine göre..

Sıra icraata geldi..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 5.290 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.396 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.865 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.033 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar