Ümit Özdağ, “akılsız dost” mu, yoksa “akıllı düşman” mı?

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (07.05.2022)''Ümit Özdağ, “akılsız dost” mu, yoksa “akıllı düşman” mı?'' başlıklı yazısı.

Ümit Özdağ, Türkiye’nin dostu mu, düşmanı mı?

Böyle akılsız dost olacağına, akıllı düşmanın olsun, daha iyi diye, atalarımız boşuna söylememişler..

PKK’ya, şehirleri değil.. Güneydoğuyu değil..

Şimdi artık, Kandil’i bile dar etmeye başlamışız..

Bunda, Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın..

Tabii ki İHA’ların, SİHA’ların..

Tabii ki Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın liderliğinin büyük katkısı var..

Artık Kürt vatandaşlarımız, PKK’ya da, onun uzantısı HDP’ye de isyan eder olmuşlar..

Terör örgütüne karşı itiraz etmek bile düne kadar mümkün değil idi. Maalesef acılı anneler babalar bile, çocukları kaçırılmış aileler bile HDP’ye de PKK’ya itiraz etme cesaretini kendilerinde bulamıyorlardı..

Şimdi Diyarbakır HDP il binası önünde yıllardır devam eden direniş, Ankara’da HDP’nin Genel Merkezi’ne çelenk koymaya evrilmiş..

O çelengi parçalamak için HDP milletvekillerinin bazıları yarışırken, olduk olmadık her konuda gösteri yapmaya kalkışan ve “Anayasal hakkımız” diyerek tepinen Ö. Faruk Gergerlioğlu (Mazlum Der eski Genel Başkanı HDP milletvekili) ile Hüda Kaya (28 Şubat sürecinde başörtü yasağına karşı çıktığı için idam talebi ile yargılanan, şimdi ise eli kanlı teröristleri aklayan bir HDP milletvekili) için ve Nimetullah Erdoğmuş’tan (Diyarbakır eski müftüsü, şimdi binlerce askerimizin katillerine terörist bile diyemeyen HDP milletvekili) “Diyarbakır annelerinin gösteri haklarını destekliyoruz” açıklamaları da yapılmadığı, yapılamadığı bir ortamda..

Çocukları PKK tarafından kaçırılan annelere destek vermesi için HDP il binası önünde görmeyi arzuladığımız sözde milliyetçi Ümit Özdağ, bir baktık ki, bambaşka bir sorunu önceleyip, İçişleri Bakanı’nın kapısının önünde bitivermiş..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 69 Okunma Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.235 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.402 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.870 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.033 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar