“Öğretmenevi”nde “yalan”lar ve “gerçek”ler!

AK Parti Kastamonu milletvekili, aynı zamanda TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü ile yeniakit muhabirleri arasındaki tartışma, hem Akit açısından hem de diğer medya organları açısından müthiş bir turnusol kağıdı oldu..

Akit hakkında “AK Partili hiç kimse hakkında, aleyhte haber yapamaz” nitelendirmelerinin yanlışlığı, bu olayla ispatlanmış oldu.

Yanlış yapıyorsa..

AK Parti milletvekillerinin de, Akit tarafından eleştirildiği net olarak ortaya çıktı.

Ama bu olay, bir gerçeği daha ortaya çıkardı..

Sabahtan akşama kadar, “Akit gibi dini hassasiyeti olan gazeteler bile, AK Parti çizgisinden kimseye dokunamaz” diye algı oluşturanlar, tam da Akit, onların dediklerinin tam tersini yaparak, sınavdan alnının akı ile çıkarken, o medya organları bakın, nasıl gözü kapalı ve o olayla sınırlı olmak üzere AK Parti yandaşlığına, (sırf Akit ile yanyana gözükmemek için) savruldular!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DHKPC’yi-Deniz’i övenler, ‘aydınlar öldürüldü’ diyemez! 08 Mayıs 2024 | 29 Okunma Kariye’den Boğaziçi’ne, 28 Şubat’tan Deniz Gezmiş’e! 07 Mayıs 2024 | 2.055 Okunma Bu adam, Cumhurbaşkanı mı olacaktı? 06 Mayıs 2024 | 5.457 Okunma RSF: Gazetecileri yargılamayın, öldürün! 05 Mayıs 2024 | 584 Okunma Bunlardan hesap sormazsanız, böyle tepenize çıkarlar! 04 Mayıs 2024 | 1.733 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar