Neredesin Akşener?

Meral Akşener’in artık, lafı döndüremeyeceği, çevirip karşı atağa geçiremeyeceği bir noktaya gelmiş. Nedir o? Hani bana sorarsanız, Türk Tabipleri Birliği eski başkanı ile, yeni başkan arasında pek bir fark yok ama..

Bir hafta içinde, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ve diğer İyi Partilileri köşeye sıkıştıran üç gelişme yaşandı..

Bakmayın siz, bunların planlı gibi gösterilmesine..

Bakmayın siz, benim de onlara prim verir gibi anlatmama..

Ben onların anlatımını size aktarıyorum..

O iddiaları doğru bulduğum için değil..

İyi Parti’nin ne kadar kaygan zeminlerde dolaştığını gösterme açısından..

“Bir haftada üç gol yenir mi” demek için..

“Aslında bir hafta üç gol, sizin politikasızlığınızın göstergesi.. Yanlış sularda yüzdüğünüz için, hatalı ittifaklar içinde gezindiğiniz için.. Bir haftada üç golü birden kalenizde gördünüz.. Bu golleri yemeye de devam edeceksiniz, çünkü, politikanızda samimi değilsiniz.. Çünkü kendi aranızda bile konuşurken, ‘Biz ne yaptık’ demeye mecbur hale düştünüz..”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 5.038 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.396 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.865 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.033 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar