“Müthiş bir yangın var, söndürmeye koşuyorum!”

Başlıktaki ifade, Said Nursi’ye ait.Dünkü Yeni Asya gazetesinde de, logo kenarına konulmuş.Başlığın da içinde yer aldığı, Said Nursi’nin bu sözü, Tarihçe-i Hayat’tan iktibas.Ve Said...

Başlıktaki ifade, Said Nursi’ye ait.

Dünkü Yeni Asya gazetesinde de, logo kenarına konulmuş.

Başlığın da içinde yer aldığı, Said Nursi’nin bu sözü, Tarihçe-i Hayat’tan iktibas.

Ve Said Nursi’nin bu sözünü logo kenarından okuyucularına hatırlatan Yeni Asya’nın birinci sayfasından, size “müthiş yangını söndürmeye talip” başlıklar:

Dört tane ateist milletvekili olan, sosyalist bir parti var.

Onların milletvekilleri yapmışlardı çağrıyı:

“TBMM acilen toplantıya çağrılmalı..” 

Said Nursi’nin talebesi olduklarını iddia eden Yeni Asya ekibi, ateistlerin, üstelik halktan da hiçbir destek alamamış ezan karşıtlarının sözlerini manşete taşımaktan hicap etmiş olmalı ki..

Aynı çağrıyı, daha iki gün önce, “Vatandaşa su 1 TL. Göçmene ise 10 TL” uyglumasına geçmek isteyen CHP’li Bolu Belediye Başkanı’nın teklifine evet oyu kullanan İyi Parti’nin Grup Başkanı’nı konuşturmuş.

Said Nursi, “Müthiş yangın var” derken..

Fiziki yangından bahsetmiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.289 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.846 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.030 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.893 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar