Helal olsun Kamalak’a!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (08.10.2022)''Helal olsun Kamalak’a!'' başlıklı yazısı.

Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, eşi avukat Zübeyde Kamalak, oğulları İyi Parti Disiplin Kurulu üyesi Furkan Kamalak ile ilgili yazılarımı hatırlıyor olmalısınız..

Süreçte, dün bir gelişme daha yaşandı..

Mustafa Kamalak, Akit gazetesinde yayınlanan bir yazı sebebi ile..

Dikkat buyrun..

Tam da TBMM’de yalan haberi önleme kanun değişikliğinin görüşülmesi sırasında, CHP’sinden SP’sine, İyi Partisi’nden Deva’sına kadar tüm muhalif partilerin “Basın susturuluyor” diye bağırdığı bir günde..

Ve üstelik, “Yargı bağımsız değil.. Kararlar Külliye’de alınıyor, hakimler ise sadece açıklanıyor” eleştirileri yapıldığı bir süreçte..

Mustafa Kamalak, Akit gazetesine açtığı davayı kazandı..

Evet, yanlış okumuyorsunuz..

Eski SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Akit’e dava açtı..

Ve birilerinin “AK parti’nin yandaşı” olmakla suçladığı Akit aleyhine davayı da kazandı..

Ha, dosyayı istinafa götürdük, ordan şimdi itirazlarımızın incelenmesini ve gerekçeli olarak eleştirinin neresinin hakaret olduğunu öğrenmeyi bekliyoruz..

Bu arada ne oldu?

“Vebalin büyüğü AK Parti’de.. Vebali büyük olanla ittifak yapılmaz” diyerek işaret ettiği CHP ile SP’nin ittifakı yolunda onlar yol alırken..

Akit’e dava açıldı..

Yetinilmedi..

Kanunen buna hakları olsa da..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.398 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 977 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.814 Okunma Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.658 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar