Hani “Sokak ağzı”ydı, “Hırs”tı, “Türkiye zarar edecek”ti!

ABD Büyükelçisi’nin öncülüğünde, toplam 10 ülkenin elçileri, “Osman Kavala’yı bırakın” açıklaması yaptı..Sırtında yumurta küfesi olan Cumhurbaşkanı, resti...

ABD Büyükelçisi’nin öncülüğünde, toplam 10 ülkenin elçileri, “Osman Kavala’yı bırakın” açıklaması yaptı..

Sırtında yumurta küfesi olan Cumhurbaşkanı, resti çekti..

Büyükleçilerin saygısız açıklamalarına çok daha üst perdeden rest çekmesi gereken muhalefet partilerinin temsilcileri, adeta büyükelçilerin avukatları gibi açıklama üstüne açıklama yaparak ABD’ye, Almanya’ya, Fransa’ya destek çıktılar..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu..

  “Ülkeyi hızla uçuruma sürükleyen şahıs, bu sefer de ‘10 büyükelçinin ‘istenmeyen adam’ ilan edilmesi emrini’ vermiş. Açıkça söylüyorum; bu hareketlerinin sebebi milli çıkarları korumak değil, mahvettiği ekonomiye suni gerekçeler yaratma çabasıdır.” 

Dedin mi bu sözleri Kemal Bey?

Dedin..

Türkiye’nin haklarını koruman gerekirken..

Belki de, siyasi iktidarın çok daha keskin açıklama yapması için, elini güçlendirmek adına, Cumhurbaşkanı’ndan önce “Kovun bunları” demen ve Erdoğan’ı sıkıştırman gerekirken..

Türk yargısına sopa sallayanları savundun mu?

Savundun..

Cumhuriyet gazetesi, Tayyip Erdoğan’ın “İstenmeyen adam ilan edilsinler” dediği büyükelçilerin yalnız olmadığını hatırlatarak, Cumhurbaşkanı’nın kiminle kaşık atmaya kalkıştığını kendisine tehditle karışık aktarmak için, “Elçilerin arkasında Biden var” müjdesi(!) verdi mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 4.736 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.394 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.859 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.030 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar