“Hakan Atilla’nın ömrü cezaevinde geçecek”ten “kara kutuyu açtı”ya!

 Nasıl ilkesiz, nasıl riyakar, nasıl yanar döner bir medya var, bu ülkede?Düne kadar, Halkbank genel müdür yardımcısı olduğu dönemdeki uygulamaları sebebi ile ABD tarafından tutuklanıp yargılanan Hakan Atilla...

 

Nasıl ilkesiz, nasıl riyakar, nasıl yanar döner bir medya var, bu ülkede?

Düne kadar, Halkbank genel müdür yardımcısı olduğu dönemdeki uygulamaları sebebi ile ABD tarafından tutuklanıp yargılanan Hakan Atilla aleyhine yüzlerce haber yapan Cumhuriyet gazetesi..

ABD’nin eşkıyalığa soyunarak, Türkiye’nin bir kamu bankasının genel müdür yardımcısını tutuklamasını, “emperyalizmin bir güç gösterisi” olarak tanımlaması gereken Cumhuriyet ve avanesi..

“ABD’de tutuklandı. Cezayı yedi, ailesine hasret kaldı” türünden yüzlerce haber yapıp, Hakan Atilla’yı itibarsızlaştırmasının üzerinden daha birkaç yıl geçmiş iken..

“125 yıl ceza alabilir. Ömrü, cezasını çekmeye yetmez” diye, ahlaksızca yayınlar yaptıktan sonra..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.380 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 977 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.814 Okunma Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.658 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar