Fil, züccaciyeciye girdi: CHP, kadrolaşması işte, böyle olur!

“Barışmaya, birbirimizi sevmeye geldik. Sevgi kazanacak, demiştim. Ne mutlu bana ki sevgi kazandı. Ben insanımı çok seviyorum. Kim olduğunun önemi yok, etnik kökeninin önemi yok, insan var.

İnsana, inanca saygıyla, bu şehrin güzel çocukları için, gençleri için, vicdanı kadınları için, herkes için geldik” dedi..

“Bu şehirde demokrasiyi, adaleti inşa edeceğiz. Değerlere sahip çıkan, vatanının bütünlüğünü savunan, tam bağımsız diyen, fikri hür vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Söz veriyoruz ne aldatacağız ne de aldanacağız” dedi.

“Siyaseti ahlakla buluşturacağız. Çok güzel işler başaracağız” dedi..

“Liyakat” dedi..

“Kadrolaşma ile işimiz olmaz” dedi..

“İşini yapanlarla uğraşmam” dedi..

Ve dün itibari ile maskeler indi..

Boyalar döküldü..

Gerçek yüz ortaya çıktı..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sonrasında, tabii ki, Ekrem İmamıoğlu’nun, eski genel sekreter ile yoluna devam etmesini bekleyemem..

En tabii hakkıdır, genel sekreteri değiştirmek. Değiştirdi.. Koç’un Yavuz Erkut’unu getirdi.

Üç tane yeni başkan danışmanı atamış:  Murat Ongun, Ertan Yıldız, Yiğit Oğuz Duman. Hepsi kendi kafasından dindara mesafeli isimler.. Danışmanları da kendisinin belirlemesinde bence bir sorun yok..

Zaman zaman danışacak..

Kendi kafasından olmalı ki..

Beni yanlış yönlendirmişler demesin..

Geldik genel sekreter yardımcılarına..

Tam yedi tane genel sekreter yardımcısı atamış, Ekrem bey..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uyuşturucu satıcısının avukatından ne bekliyordunuz? 18 Mayıs 2024 | 436 Okunma Yumuşamanın neticesi; ceza ancak bu kadar oldu! 17 Mayıs 2024 | 3.437 Okunma 28 Şubat’ta “Tahliye edin”, Sinan Ateş’te “Merhaba diyeni de içeri atın”! 16 Mayıs 2024 | 5.895 Okunma İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 1.111 Okunma Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız! 14 Mayıs 2024 | 1.465 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar