Dündar’ın gizlediklerini de benden okuyun!

 Devletin askeri/devletin istihbarat görevlisi Libya’da görevlendirildiğinde, onu ifşa eden, MİT görevlisi şehid olduğunda “mezar taşı bile yok” diyenlere kol kanat geren Sözcü gazetesi ve onun yazarı Uğur...

 

Devletin askeri/devletin istihbarat görevlisi Libya’da görevlendirildiğinde, onu ifşa eden, MİT görevlisi şehid olduğunda “mezar taşı bile yok” diyenlere kol kanat geren Sözcü gazetesi ve onun yazarı Uğur Dündar..

Bu ülkede 50 bin insanın ölümüne sebebiyet veren terör örgütünün kurucusu ve elebaşısı Abdullah Öcalan için “Siyasi mahkumdur” diyerek, terörist olmadığını iddia eden, “Çok uzun süredir cezaevinde” diyerek, tahliye edilmesi gerektiğini öne süren Merdan Yanardağ’a, “Gazetecilik yaptığı için cezaevine girdi” diyen Sözcü gazetesi ve onun yazarı Uğur Dündar..

Şimdi de..

28 Şubat’ta başörtülü üniversite öğrencilerini fakülte kapılarından geri döndüren darbeci general Çetin Doğan’a güzelleme derdine düşmüş..

Çetin Doğan, 28 Şubat darbesine katıldığı için yargılandı ve mahkum oldu..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 1.531 Okunma Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.357 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.775 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.516 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 981 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar