Dün gezi isyanı, bugün canlı bomba!

Gezi isyanı için, siyasi parti temsilcilerinin, baro başkanlarının, sözde hukukçuların, hatta bazı akademisyenlerin “sivil direniş hareketi” şeklindeki tanımlamaları, ne derece samimi?Gerçekten, gezi...

Gezi isyanı için, siyasi parti temsilcilerinin, baro başkanlarının, sözde hukukçuların, hatta bazı akademisyenlerin “sivil direniş hareketi” şeklindeki tanımlamaları, ne derece samimi?

Gerçekten, gezi isyanındaki polis araçlarının tahrip edilmesini, kamu binalarının yakılıp yıkılmasını, toplu ulaşım araçlarının kullanılmaz hale getirilmesini, “sivil direniş” olarak mı görüyorlar?

Yoksa..

Sandıkta yenemedikleri meşru siyasi iktidarı, gezi isyanı ile devirmek için çıktıkları yolda, illegal eylemleri “sivil direniş” olarak göstererek, sonraki aşamalara teröristleri bilerek mi hazırlıyorlar?

Polis araçlarını tahrip edenlere sahip çıkarak, adeta, “Daha sert eylemlere başvurduğunuzda da, sizi her daim destekleyeceğiz. Arkanızdayız” mesajı mı veriyorlar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 134 Okunma Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.322 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.762 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.474 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 980 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar