CHP’de ‘Çoklu kişilik bozukluğu’

Hafta başı birçok medya organında yayınlanan haberler sayesinde, çocuklara verdiği aşırı dozdaki ilaçlarla, onlara hayaller kurduran bir profesörle tanıştık..Profesör, çocuklara telkinlerde bulunarak...

Hafta başı birçok medya organında yayınlanan haberler sayesinde, çocuklara verdiği aşırı dozdaki ilaçlarla, onlara hayaller kurduran bir profesörle tanıştık..

Profesör, çocuklara telkinlerde bulunarak, anne-babalarına karşı “Cinsel istismarda” bulunma suçu isnat ettirmeye çalışıyordu..

Ardından da, mallarına el koymak için, planlar yapıyordu..

Tıp ilmini, şahsi menfaatleri için kullanan bu profesörün uzmanlık alanı olarak belirttiği “çoklu kişilik bozukluğu” aslında siyasi konularda karşımıza çok daha fazla çıkan bir hastalık..

Profesörün çocuklara yönelik olarak koyduğu teşhislerdeki “çoklu kişilik bozukluğu”nun doğru olup olmadığı, önümüzdeki süreçte, yargının da çalışması ile ortaya çıkarılacak..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 134 Okunma Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.322 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.762 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.474 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 980 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar