Boş tehdide gerek yok Kemal bey, haydi açıkla!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (24.09.2022)''Boş tehdide gerek yok Kemal bey, haydi açıkla!'' başlıklı yazısı.

Etrafındaki şakşakçıların gazı ile, Cumhurbaşkanlığı adayı için havaya giren Kemal Kılıçdaroğlu, her fırsatta kendini ön plana çıkartmak üzere gürültü kopartan açıklamalar yapıyor.

İçi boş, ama gürültüsü yüksek açıklamalar..

Sonuncusu da, borsadaki yükseliş ve inişlerle ilgili..

Daha bir ay önce, “piyasa dolandırıcılığı yaptı”ğı için SPK’nın ceza verdiği bir kadını allayıp, pullayıp dürüst işkadını diye bize takdim eden Kemal Kılıçdaroğlu..

Şimdi esip gürlemiş: “Küçük yatırımcıyı soyanları isim isim biliyorum, SPK’yı son kez uyarıyorum, manipülatörleri temizlemeli!”

Bir ay önce, mafya babası Sedat Peker üzerinden, SPK yetkililerini suçlayan açıklamalarda ana merkezde duran kişi kimdi?

Tam da küçük yatırımcıyı dolandıran bir isim..

Mine Tozlu Özeren..

Ne yapmıştı bu kadın?

SPK tarafından, küçük yatırımcıyı zarara uğratmak, piyasa dolandırıcılığı yapmaktan para cezasına muhatap olan bir kişi..

Bu kadın aldığı cezayı gizleyerek ne diyordu: “Halka açılmak istiyorum. Ama benden rüşvet istediler”

Bakıyorsunuz, tam da halka açılarak küçük yatırımcıyı zarara uğratmak isteyen bir piyasa dolandırıcı ile karşı karşıyasınız..

Ama bu kadını savunanlar kimlerdi?

Mafya babası Sedat Peker ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu.

Bazı okurlarımız, “Kadın iddialarda bulunduğu için, hemen kendisine suç uydurulmuş olamaz mı?” diye soracaklar..

28 Mayıs 2021’de medyaya da intikal eden haberi aktarıyorum:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 3.239 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.379 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.858 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.030 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar