Anaa.. Motoru olmayan uçağı uçurdular!

Yıllarca Müslümanın kurban derisine el koyan ve halkın nezdinde gaspçı bir kurum olan THK üzerinden, şimdi de siyasete el koyma peşinde olanlar var..

Neyse ki, THK’nın bugünkü yöneticilerinde birazcık utanma olmalı ki, kendileri bizzat kamuoyunun önüne çıkıp, siyasetçilerle laf dalaşına girmiyorlar..

Ya eski THK yöneticisi bir kişi, ya da CHP’li isimler..

Ya da bunlara yalakalık yapan sözde gazetecilerin ağzından dinliyoruz, “İzmir’deki son orman yangınında, THK uçaklarına ihtiyaç var mıydı, yok muydu” tartışmasındaki iktidar karşıtı söylemleri..

Şu ana kadar, gazetelerde, internet sitelerinde yayınlanan tüm haberleri okudum.

Bir tanesinde bile, “THK’da şu an görevli bir kişi”nin ismi verilerek bu konuda bir açıklama yapılmıyor..

Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin, “Baba, uçaklarımız var diyorsunuz, bakıyoruz, ‘Hazır’ dediğiniz uçakların motoru yok ya, motoru!” itirazına cevap verenler, hep kurumun dışındakiler..

Haberlere bakıyorum, “THK’dan bir yetkili” diyorlar..

“THK’nin üst düzey yöneticisi” diyorlar..

Ama, bir tane ismini verebildikleri THK adına konuşan kişi yok..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşte CHP: İki saatte 66 bin TL’lik israf! İftira da cabası! 15 Mayıs 2024 | 820 Okunma Dün bir, bugün iki! CHP itiraf etti: İsrafsız yapamayız! 14 Mayıs 2024 | 1.454 Okunma Okul müdürünün öldürülmesini kınayanlar…! 13 Mayıs 2024 | 3.514 Okunma Böyle olur, CHP’nin genelgesi! 12 Mayıs 2024 | 1.141 Okunma “Edep-iffet” sizi niye rahatsız ediyor, TMMOB’cular! 11 Mayıs 2024 | 1.013 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 3 yorum