Akşener “sakın ha sakın” diyordu.. Şimdi usul usul, Öcalan’ı bırakmaya yürüyorlar!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karasahanoğlu'nun bugünkü (29.05.2022)''Akşener “sakın ha sakın” diyordu.. Şimdi usul usul, Öcalan’ı bırakmaya yürüyorlar!'' başlıklı yazısı.

AK Parti’den hiç kimsenin, terör örgütü başı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması ile ilgili açıklaması yok iken..

Durup dururken açıklama yapıp, “Eğer İmralı’dakini çıkarmanın peşindeysen orada duracaksın. Sakın ha… Seçim kazanmak için böyle bir kötülüğü memlekete yapmaya kalkma.”

Aslında bu sözleri sarf ettiği günlerde, 6’lı ihanetçiler olarak mutabakat metinleri hazırlayıp, “AİHM kararları derhal uygulanır” şeklinde, anayasa değişikliklerini gündeme getiriyorlardı..

“AİHM kararları derhal uygulanır” demek nedir?

AİHM muhtemelen  2025 yılında “Öcalan’ın hapis hayatı uzun sürmüştür, tahliyesine” dediği dakika, kendisinin serbest bırakılmasıdır..

Ama insanları, başka yerlere baktırıp, şaşırtmaya kalkıyorlar..

HDP ile kurdukları ittifak, bunu gerektiriyor..

Öcalan’ı serbest bıraktırmanın öncesinde, HDP bunlara “samimiyet testi” yapıyor..

“Çıkın halkın huzurunda, bizim eşbaşkanımız, 53 kişinin katili Selahattin Demirtaş’ı, 7 yıllık cezaevinden sonra serbest bırakacağınızı söyleyin ki, biz de bunun sonrasında 50 bin kişinin katili Öcalan’ı da 25 yıllık cezaevinden sonra serbest bırakacağınıza inanalım, tabanımıza size oy vermesi için çağrı yapalım” diyorlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 5.821 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.400 Okunma Bu M. Kemal’i sevmeyen kahrolsun! 24 Nisan 2024 | 4.868 Okunma İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 3.033 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.962 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar