‘Gönül Dağı’nın ‘Bozkır’ı neresi?

Şimdi onun vurguladığı gibi ‘külliyen yalan’ bu haberin Google’da en çok okunan olması kimin ayıbı?

Google Türkiye’de en çok okunanlar arasında şöyle bir haber (!) vardı.
“TRT 1’de cumartesi akşamları yayınlanan ve üç kulvarda da reyting birincisi olan ‘Gönül Dağı’nın başrol oyuncusu Gülsim Ali, ‘Dilek ve Taner yakışmıyor’ eleştirilerinden ve bozkırdan sıkılmış, o yüzden de diziden ayrılma kararı vermiş.
Yapım şirketi, üç bölüm sonra diziden ayrılacak Gülsim Ali’nin yerine Berk Atan’ın partnerini oynayacak, ama Yozgat’taki çekimleri sorun etmeyecek oyuncu arayışına başlamış.”

Doğru mu bu haber?

Gülsim Ali’nin bu konudaki söylediklerine yer vermeden önce dizinin Eskişehir Sivrihisar’da çekildiğine dair birçok haber çıkmasına rağmen okumadıkları için bunu bile bilmeyen her ‘bozkır’ı Yozgat sananlar, Neşet Ertaş’la Yozgatlı Ahmet Hakan’ı hemşehri yazarsa hiç şaşırmam.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bayülgen, 30 yıl sonra Devlet Tiyatrosu’nda 05 Mayıs 2024 | 61 Okunma “Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım” 05 Mayıs 2024 | 118 Okunma Robert De Niro’lu Siyonizm yalanı! 04 Mayıs 2024 | 332 Okunma Nihal Candan masalları! 02 Mayıs 2024 | 195 Okunma ‘Ölümcül hasta’ kuaföre mi gitti? 30 Nisan 2024 | 145 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar