Milli Eğitim Bakanımız Prof. Yusuf Tekin’e çağrı

Milli Eğitim Bakanlığı FEN BİLGİSİ ders kitapları POZİTİVİST VE MATERYALİST bir anlayışla yazılıyor ve ateizm telkin ediyor. Ateistlerin intihar etme oranı çok yüksek. Pozitivizmin insan neden...

Milli Eğitim Bakanlığı FEN BİLGİSİ ders kitapları POZİTİVİST VE MATERYALİST bir anlayışla yazılıyor ve ateizm telkin ediyor. Ateistlerin intihar etme oranı çok yüksek. 

Pozitivizmin insan neden vardır, nereden gelip nereye gidiyor, dünyadaki vazifesi nedir sorularına cevabı yok. Hayatın nasıl meydana geldiğini açıklayamaz, pozitivistler hayatı anlamsız bulur. 

Pozitivizmin kurucusu Auguste Comte (1798- 1857) kilisenin dogmalarına itiraz etmiş, materyalizmi ve dinsizliği savunmuş, metafiziği yok saymış, cinnet geçirmiş, tımarhaneye düşmüş, tedavi görmüş, intihara teşebbüs etmiş.

Ateist düşünür Jean Paul Sartre; hayat saçma, ölüm saçma, der. 

Comte’nin kişisel hayatı bütünlük göstermez, dini reddeder fakat kendini peygamber olarak görür, hümanizm dini kurar, pozitivizm ilmihali yazar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çanakkale ruhu kazandıracak ders kitapları lazım 25 Nisan 2024 | 114 Okunma Eğitimde iktidar kim 18 Nisan 2024 | 447 Okunma Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması 14 Nisan 2024 | 218 Okunma 2002 RUHUYLA YENİDEN BAŞLAMALIYIZ 11 Nisan 2024 | 187 Okunma ÇIĞLIK: Seçimin galibi materyalist eğitim 04 Nisan 2024 | 583 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar