Eğitim hamleleri, maneviyat eğitimi, Ak Parti

Eğitim, çocuklarımızı nitelikli ve erdemli yetiştirme faaliyetidir. Erken yaşta çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmeli, geliştirmeli; onları ahlaklı ve erdemli hâle getirmeliyiz. Eğitimli insan, ülkenin...

Eğitim, çocuklarımızı nitelikli ve erdemli yetiştirme faaliyetidir. Erken yaşta çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmeli, geliştirmeli; onları ahlaklı ve erdemli hâle getirmeliyiz. Eğitimli insan, ülkenin geleceği demektir.

Ak Parti döneminde Türkiye imar gördü, kalkındı, ABD sömürgesi muamelesinden kurtuldu, emperyalist Amerika’nın açık hedefi hâline geldi.

Herkes biliyor ki; Cumhuriyetin ilan edildiği yıllarda Türkiye zayıftı, Yunanlıları yenmiştik ama Yunan’ı bize musallat eden ve bütün İslam ülkelerini sömürgeleştirme çabası içinde olan İngiltere ve Fransa’ya meydan okuyacak güce sahip değildik. Lozan’da Misak-ı Milli sınırlarından vazgeçtik ve sömürgeci İngiltere’nin isteği üzerine hilafeti kaldırdık. Dünya Müslümanları başsız ve sahipsiz kaldı, sömürgeciler derin nefes aldı.

Eğer Türkiye veya bir başka İslam devleti kalkınır, nükleer güce sahip olur, emperyalistlere meydan okursa İslam dünyası bu güç etrafında toplanır. Bu durum, Batı emperyalizminin sonu olur.

Bu sebeple 15 senedir zincirlerini kırmaya çalışan Türkiye üzerine gizli-açık oyunlar oynanıyor. İnsanımızın yeteneklerini geliştirmemesi ve ülkemizi kalkındırmaması üzerine programlanan eğitim sistemi onarılıyor, bu da zaman alıyor, alacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çanakkale ruhu kazandıracak ders kitapları lazım 25 Nisan 2024 | 114 Okunma Eğitimde iktidar kim 18 Nisan 2024 | 447 Okunma Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması 14 Nisan 2024 | 218 Okunma 2002 RUHUYLA YENİDEN BAŞLAMALIYIZ 11 Nisan 2024 | 187 Okunma ÇIĞLIK: Seçimin galibi materyalist eğitim 04 Nisan 2024 | 581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar