Emirü’l Müminin Recep Tayyip Erdoğan ve medeniyet kavgası

Yaklaşık 200 yıldır Batılılar saldırıyor, “medeniyet maskeli emperyalizm” ile kıyasıya savaş sürüyor. 24 Haziranda Batılı değerleri temsil eden CHP ve ortakları ile İslamî...

Yaklaşık 200 yıldır Batılılar saldırıyor, “medeniyet maskeli emperyalizm” ile kıyasıya savaş sürüyor. 

24 Haziranda Batılı değerleri temsil eden CHP ve ortakları ile İslamî değerleri temsil eden AK Parti ve MHP orduları sandıkta savaşacak.

CHP, İttihat ve Terakki bakiyesi bir parti, bütünüyle Batıcı. Masonların hâkim olduğu bir örgütlenme.

İttihat ve Terakki, Sultan 2. Abdülhamit Han’ı tahttan indirmek için Makedonya Mason Locası’nda örgütlendi; Masonlar, Jön Türkler ve İttihatçıları yanlarına alarak güçlü bir muhalefet oluşturdular, Selanik’teki Üçüncü Ordu içinde örgütlendiler, nihayet Mahmut Şevket Paşa’nın 1908’de İstanbul üzerine yürüyerek işgal etmesiyle Sultan Hamid Han’a Meşrutiyet ilan ettirdiler, 1909’da da Makedonya Locası Başkanı Emanuel Karasso başkanlığındaki heyet, Sultan Abdülhamid Han’ı tahttan indirdi. 

1911’de İtalyanlar, Trablusgarp’a saldırdığı zaman Sadrazam Talat Paşa, büyük hayal kırıklığı yaşadı. Kardeşlik örgütü olduğunu zannettiği Makedonya Locası’nın merkezi İtalya’da idi. Emanuel Karasso’yu çağırıp hani kardeştik, niye Libya’yı işgal ediyorsunuz diyerek çıkıştı fakat bu öfke hiçbir şeye yaramadı. Masonlar ve Batılılar, her zaman ikiyüzlü hatta çok yüzlü idiler. 

1912’de Batılıların kışkırttığı Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, Karadağ, Arnavutluk ile Balkan Savaşı başladı. İngiltere, Fransa, Rusya düşmanlarımızı destekledi. Osmanlı Devleti, Arnavutluk’tan Çatalca’ya kadar olan 500 senelik yurdu bir yıl içinde kaybetti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çanakkale ruhu kazandıracak ders kitapları lazım 25 Nisan 2024 | 109 Okunma Eğitimde iktidar kim 18 Nisan 2024 | 447 Okunma Ders kitaplarında milli manevi değerler yerine pozitivist, materyalist, ateist anlayışın dayatılması 14 Nisan 2024 | 218 Okunma 2002 RUHUYLA YENİDEN BAŞLAMALIYIZ 11 Nisan 2024 | 187 Okunma ÇIĞLIK: Seçimin galibi materyalist eğitim 04 Nisan 2024 | 581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar