Tamam hayat çulsuzlara güzel de (!)

Dolarla maaş almıyorsan, eski Bakan Albayrak'a göre doların kaç olduğu seni ilgilendirmiyordu.Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'ye göre ise lirayla maaş alıyorsan, paranın dolar karşısında pul olmasına hatta...

Dolarla maaş almıyorsan, eski Bakan Albayrak'a göre doların kaç olduğu seni ilgilendirmiyordu.

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'ye göre ise lirayla maaş alıyorsan, paranın dolar karşısında pul olmasına hatta sevinmelisin. Artık kaybedecek bir şeyin kalmadığı için.

Kaybedecek çok parası olanlar düşünsün. Denedikleri yeni model tutmazsa, babadan zengin olduğu için mesela Bakan Bey çok üzülecek.

Sabit ve dar gelirliler, en fazla enflasyonun altında ezilecek, o kadar. Ne gün görmüşler ki gordüklerinden geri gitsinler.

İktidarın mutluluk felsefesi, ekmek kuyruğunda kuruş hesabı yapan halkı şanslı addediyor, anladık, eyvallah.

Ezilenlerin, Sabah yazarı Mehmet Barlas gibi 2023 seçimlerini ölüm-kalım meselesi yapacak, korkup panikleyecek bir riskleri yok. En fazla açlıkla imtihan edilirler, var mı ötesi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 1.865 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.299 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 571 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.347 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 171 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar