Şeriat Suud'dan Türkiye'ye göçer mi?

Suud'u terk ediyor; o belli ama şeriatın oradan Türkiye'ye geleceği, boş bir vehimden ibaret.Yılın ilk günü Gazze mitinginden ayrılan bir vatandaş, elinde kelime-i tevhid yazılı bir bayrak taşıdığı...

Suud'u terk ediyor; o belli ama şeriatın oradan Türkiye'ye geleceği, boş bir vehimden ibaret.

Yılın ilk günü Gazze mitinginden ayrılan bir vatandaş, elinde kelime-i tevhid yazılı bir bayrak taşıdığı için saldırıya uğramıştı.

O olayda da artık sokaklarda hilâfet bayrağı açılıyor, yoksa Türkiye'ye hilâfet mi getirilmek isteniyor, yaygarası kopmuştu.

Bu kış komünizm gelecek, korkusu yerini bu kış şeriat ya da hilâfet gelecek, öcüsüne bırakalı çok oluyor.

Kaderin cilvesine bakın ki, aynı sırada Asya Güzeli yarışmasına katılan Suudi kadının bayrağa sarılı dekolte pozları dolaşıyor ortalıkta.

Tevhid bayrağıyla böyle poz verilir mi, yazıklar olsun, diye ayıplayan ve yuhalayanlar kim olsa beğenirsiniz? Bittabii bizim sözde yerli ve milli hilâfet savunucularımız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 157 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 683 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 897 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.024 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.311 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar