Seçimin kaderi ve kızılelması

Sandık sonucu, elbette adayların halk oyunlarındaki performansına bağlı değil.İmamoğlu'nun Kurum'u dansa kaldırması, kampanya dönemini renklendirdi. Oyun havaları eşliğinde aşık atmaları, kimlik...

Sandık sonucu, elbette adayların halk oyunlarındaki performansına bağlı değil.

İmamoğlu'nun Kurum'u dansa kaldırması, kampanya dönemini renklendirdi. Oyun havaları eşliğinde aşık atmaları, kimlik kavgasına tutuşmalarından yeğdir.

CHP ile AK Parti adaylarının folklor oynama becerileri, sonucu etkilemez. Kurum'un türkü okumaya çalışarak öne geçme denemelerinin başarısızlığı da sandığa yansımaz.

Yine de bir fikir veriyor, 2019 seçimlerinden farklı bir atmosferde geçecek seçim.

İstanbul adaylarının dans rekabeti, Ankara'ya da sıçradı. Gerçi Mansur Yavaş henüz hünerini sergilemedi. Ayak uyduracak mı, göreceğiz. Ama CHP Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu, piste çıktı.

Öfkeli atışmalardansa güler yüzlü bir yarış çıkarmaları, hepimizin hayrına.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 88 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 679 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 897 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.023 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.311 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar