Padişah çiftliğinde olmaz bunlar

Şimdi de Diyarbakır Kulp Kaymakamı ile Bahçelievler Camii İmamı üzerinden bir bilek güreşi izliyoruz.Diyanet, inceleme başlatmakla yetindi. İçişleri Bakanı Yerlikaya da inceleme sonucunu beklemeye çağırarak...

Şimdi de Diyarbakır Kulp Kaymakamı ile Bahçelievler Camii İmamı üzerinden bir bilek güreşi izliyoruz.

Diyanet, inceleme başlatmakla yetindi. İçişleri Bakanı Yerlikaya da inceleme sonucunu beklemeye çağırarak yatıştırmaya çalışıyor.

AK Parti beklemede, yerel seçim üzeri durum hassas. Cami ve cuma cemaati, muhafazakâr Kürtler. Onları ürkütüp AK Parti'den kaçırtacak provokasyonlara gelmekten mi çekiniyorlar?

İktidarın öbür ortakları ise bastırıyor, MHP ile BBP'den kaymakama arka çıkan sesler duyuluyor.

Bakan Yerlikaya'ya göre Kaymakam, şehitlerimizle ilgili kısmı atlayan İmam'ın hutbeyi tam okumasını sağlamış.

Ama nasıl sağlamış? Hutbenin ardından küfür ve şiddete başvurarak, terörist muamelesi yaparak mı imamı düzeltmeye kalkmış? Hangi kanundan aldığı hak ve yetkiyle? Zurnanın zırt dediği yer de burası.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye Yüzyılı'nda ne bu şiddet 27 Temmuz 2024 | 525 Okunma CHP’li belediyelere mali darbe mi? 26 Temmuz 2024 | 832 Okunma TikTok'a, Wattpad'e yenilen Anadolu irfanı 25 Temmuz 2024 | 474 Okunma MHP'nin listesi niye 154'lük? 24 Temmuz 2024 | 2.895 Okunma Bizi Unutma şarkısı olmamış 23 Temmuz 2024 | 2.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar