Mesele Filistin değil anlamamışlar hâlâ

Tambura takımı ise ayrı telden çalıyor. İsrail’de sivil yoktur, diye tutturuyorlar. Müzik festivalinde dans eden gençlerin hunharca katledilmesini dahi haklı gösterenleri var.İsrail›in barbarlığı ve...

Tambura takımı ise ayrı telden çalıyor. İsrail’de sivil yoktur, diye tutturuyorlar. Müzik festivalinde dans eden gençlerin hunharca katledilmesini dahi haklı gösterenleri var.

İsrail›in barbarlığı ve katliamları, karşı vahşeti meşrulaştırırdı sanki.

Ellerinden gelse söndürmeye değil, ateşe benzin dökmeye koşacaklar.

Ama rahatlarını da bozamıyorlar. Mücahit kardeşlerine şehitlik, onlaraysa arkadan ‘bravo’ tezahüratları yapan gazi rolü nasip oluyor yine.

Slogan mücahitleri, ‘kahrolsun’ demekle İsrail’in kahrolup olmayacağını denemeye devam ederken... Mazlum Filistinliler de hariçten gazellerle teşvik edildikleri savaşın bedelini, canlarıyla ödüyor.

Katliamlarını kınayarak İsrail’i durduramayacaklarını, bilmezden gelmezler mi bir de!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 133 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.012 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.531 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 728 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 911 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar