Kaymak yiyenler Şişli'de de azalıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye pastasının kaymağını yiyorlar" diye Kadıköy, Bakırköy gibi ilçeleri saymıştı. Şişli de onlardan biriydi.Hem halk çalışıyor, bu tuzu kuru elitler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye pastasının kaymağını yiyorlar" diye Kadıköy, Bakırköy gibi ilçeleri saymıştı. Şişli de onlardan biriydi.

Hem halk çalışıyor, bu tuzu kuru elitler yiyordu. Hem de halkı ve iktidarını beğenmiyor, hor görüyorlardı.

Belediye seçimlerinde CHP'den şaşmayan ilçelerdi bunlar.

Refah içinde yüzüyorlardı ama bunu borçlu oldukları AK Parti'ye de tepeden bakıyorlardı.

Erdoğan'ın sözlerinden, CHP'nin kalelerinde yaşayanların kıymet bilmediklerini, nimetlerinden yararlandıkları iktidara nankörlük ettiklerini düşünebilirdiniz.

Sıkı durun, işte o Şişli'de 25 mahalleden 15'i bırakın kaymağını yemeği, pastadan yeterince pay dahi alamıyor. Aksine ekonomideki kötüleşmeden onlar da paylarına düşeni fazlasıyla alıyor. Ekmek derdinde, yoksullukla boğuşuyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 1.983 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.302 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 571 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.348 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 171 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar