Karabüklü muhtarın küreselcilerle savaşı

Allah korumuş, verilmiş sadakamız varmış da seçimi Bay Kemal kazanamadı. Kazansa faizlari tekrar yükseltecek, Türkiye Yüzyılı'nı durduracak, Diyanet'le birlikte camileri ve her 3 dakikada bir TOGG üreten fabrikayı da...

Allah korumuş, verilmiş sadakamız varmış da seçimi Bay Kemal kazanamadı. Kazansa faizlari tekrar yükseltecek, Türkiye Yüzyılı'nı durduracak, Diyanet'le birlikte camileri ve her 3 dakikada bir TOGG üreten fabrikayı da kapatacakmış.

Neyse ki Anadolu irfanı galip gelmiş de küreselciler kaybetmiş, ucuz yırtmışız...

Düşündü mü, böyle büyük düşünen yerli ve milliciler sadece sosyal medyada, sokak ropörtajlarında yaşamıyor. Gerçek hayatta da rastlıyorum.

Erdoğan'a oy verip, buranın yaşanmaz olduğunu ve gitmek istediğini söyleyen gençlerden şahsen tanıdığım çıkıyor. Eminim sizin de vardır.

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, geçenlerde Karabüklü muhtarlarla buluştu. Acaba onların kaçı, küreselcilerle bir savaşta olduğumuza inanıyor?

Erbakan, "borç aldığın müddetçe faizden kurtulmak mümkün olmaz" dediğinde ne hissettiler?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 708 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 900 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.042 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.327 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar