İmamoğlu da böyle namaz kıldırır size

Dünya hayatımızı değil de âhiretimizi kurtarmak için sandığa gidiyormuşuz, seçim değil din savaşıymış, küffar tepeleme niyetine oy atacakmışız, muhalefet din...

Dünya hayatımızı değil de âhiretimizi kurtarmak için sandığa gidiyormuşuz, seçim değil din savaşıymış, küffar tepeleme niyetine oy atacakmışız, muhalefet din düşmanıymış, iktidar partisine oy vermeyenler cehennemde yanacakmış, belediye başkanı değil de imam seçecekmişiz gibi propaganda yapar, ısrarla dini siyasete alet eder, camiye partizanlık ve ayrımcılık sokmaktan vazgeçmez, cemaati bile böler, Müslümanlığı tekelinizdeymiş gibi gösterirseniz olacağı budur.

Muhalefet partilerine de nefsi müdafaa hakkı doğar. Bir İmamoğlu çıkar, ondan alırsınız en okkalı cevabı, kalkamazsınız altından.

Dinin siyaseten kullanılmasını, gerçek Allah korkusu ve âhiret inancıyla oldum olası bağdaştıramıyorum.

İktidar, muhalefet fark etmez; kim yaparsa yapsın, din istismarı kabul edilemez.

Ama bunca karalama, suçlama ve ayrımcılıktan sonra muhalefetin savunmasız kalmasını da bekleyemem, hakkaniyete sığmaz.

İBB Başkanı İmamoğlu, Avcılar'da cami yaptıracak, bir de bakacak ki imam eksik, müftü atamaya yanaşmıyor... Lâfı yerine oturtmayacak da ne yapacaktı başka!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 784 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 686 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 899 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.041 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.327 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar