Akif Beki de OHAL tartışmasına dahil oldu ve "olamaz" dedi!

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, 14 Aralık 2021 tarihli "İktidarın planı OHAL olamaz" yazısıyla okurlarının karşısına çıktı. Bildiğiniz gibi, son iki gündür "Ekonomik OHAL" tartışması almış başını gidiyor. Hukuk profesörü İzzet Özgenç bir taş attı kuyuya, şimdi herkes onu çıkarmaya çalışıyor. Akif Beki de o taşı çıkarmaya çalışanlardan.

Öyle olsa Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 aya kadar yeni modelin meyvelerini toplayacağımızı, yatırım ve üretimle istihdamda büyüyerek neticelerini alacağımızı müjdelemezdi.

Öyle olsa Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, “Çok hızlı bir şekilde düzelecek ekonomi. Yeter ki bize güvenin, inanın. Faizi artırmayacağız. Bu işi faiz artırmadan da yapabildiğimizi göreceksiniz. Sadece güvenin” mesajı vermezdi.

İktidar, ekonomiyi batırmak değil düze çıkarmak için yapıyor ne yapıyorsa.

Ama karşıdan öyle görünmediği için altında başka hesap aranıyor.

Ekonomi bu şekilde düzelmeyeceğine, daha da kötüleşeceğine göre...İktidarın başka bir planı olmalı diye düşünüyor çoğu kimse.

Hukuk profesörü İzzet Özgenç de aradıkları komplo teorisini şüphecilere bir tivitle sundu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 1.961 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.301 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 571 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.347 Okunma Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor? 22 Nisan 2024 | 171 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar