'Et' dememiş 'tablet' demiş

Karar Gazetesi Yazarı Akif Beki'nin bugünkü (25.01.2022)'' 'Et' dememiş 'tablet' demiş'' başlıklı yazısı.

"Karne hediyesi olarak et' yalanına soruşturma" haberlerini gördünüz mü?

Habertürk, kasaptaki çocukla konuşan muhabiri işten attı. Suçlamayı haklı buldular. Çocuğu yönlendirerek konuşturmakla, gazetecilik sınırlarını aşmakla suçlanıyordu.

Muhabirin kurgusuymuş, gerçek değil mizansenmiş, çocuğu kullanmış, Türkiye'de yoksulluk olduğu kara propagandasına bir sabiyi kandırarak alet etmiş. Ama Sabah, ailesine ulaşarak gerçeği ortaya çıkarmış.

Habertürk yönetimi de kazın ayağı öyle mi, değil mi; Sabah'ın haberine bakıp sağlamasını bir de buradan yapabilir.

Buyurun size, "karne hediyesi olarak et' çarpıtması" başlıklı haberden bir kesit:

"Anne Nihal Güney, olay günü de tavuk almak üzere kasaba girdiğini kaydetti. Oğlunun uzatılan mikrofona yanlış bir kelime söylemesi ile söz konusu görüntülerin ortaya çıktını söyleyen anne, eşinin oğluna et değil tablet alacağını kaydetti. Oğlu A.G.'nin et yiyen bir çocuk olmadığını, kasap abisine karnesini gösterince kasabın hediye pirzola verdiğini ifade etti."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkın mı müteahhitlerin mi vergi indirimi kalkacak? 19 Mart 2024 | 139 Okunma Ne ekonomistler sevdik aslında yoktular 16 Mart 2024 | 595 Okunma Yolsuzlukla böyle mi mücadele edilir! 15 Mart 2024 | 884 Okunma Bunlar nasıl ultra zengin oldu? 14 Mart 2024 | 3.052 Okunma Dilber dansına Ramazan molası verilirken 13 Mart 2024 | 1.255 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar