Erdoğan’ın ‘Erdoğansız Türkiye’ vaadi

Karar Gazetesi Yazarı Akif Beki'nin bugünkü (14.12.2022)''Erdoğan’ın ‘Erdoğansız Türkiye’ vaadi'' başlıklı yazısı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023’te kendi adına son kez oy istediğini açıkladı.

Bir daha aday olmayacak. Gençlere ve millete, Erdoğansız bir Türkiye bırakma vaadiyle seçime giriyor.

İktidar ve fedaileri, yakın zamana kadar tam tersi bir iddiayla kampanya yürutüyordu. “Erdoğansız AK Parti, Erdoğansız Türkiye” projesine karşı oy topluyorlardı.

Erdoğansız Türkiye, dış güçlerin projesiydi. Seçimde Erdoğan’ı yenmek, Türkiye’yi yenmekti. Millete diz çöktürmekle, devletin bekasına kastetmekle, bayrakları indirip ezanları susturmakla aynı şeydi. Arada bir fark yoktu.

Muhalefet de ihanet projesinin içerideki ayağıydı. Türkiye’ye çekilen dış operasyonun taşeronluğunu yapmakla suçlanıyordu. Onun için devletle millet düşmanı, hain, uşak, beşinci kol ajanı ve gayrimillî idi.

“Başaramayacaklar” denilen proje buydu işte. Erdoğansız Türkiye’yi başaramayacaklardı.

Şimdi Erdoğan’ın kendisi, Erdoğansız bir Türkiye vaat ediyor.

Artık din düşmanlarının; ümmete karşı din savaşını kazanmak, Mekke’yi düşürüp Kudüs’ü işgal etmek için kovaladığı bir proje değil demek.

Sipsipullahlar, hezeyan içinde tepe tepe kullandı. Bu akla ziyan yaygarayla iki genel seçim ve sistemi değiştiren bir referandum atlattılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yemek yerine kazığı kimden yiyoruz? 20 Nisan 2024 | 273 Okunma Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 913 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 593 Okunma Istakoz davasının şifreleri 17 Nisan 2024 | 3.243 Okunma AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 3.223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar